Uwaga!!
Zmiana terminu wigilii- bedzie w srode 19.12.2007 o 17.00 w KOmbatancie.
Pewnie umowimy sie jeszcze tak, zebysmy byli troche wczesniej;)
pozdro
aaahaaa i
Spiewnieki z kolendami by sie przydaly.
A i pamietajcie o tych drobnych upominkach. Najlepiej niech kazdy zrobi kilka zeby nie zabraklo dla nikogo, bo na pewno ktos z dziadkow zapomni...
cyaaa
jakie drobne upominki ??
hmm kurdek czwartek bardziej pasował bo mam fakultety i korki u mojej b. nauczycielki polaka ale przełoże korki a na fakultety najwyżej nie pojde, ale wtedy bede dopiero na 17 w Kombatancie. pasuje ??
P.S nie da się na czwartek????
nie ni dy ry dy na prawde, ja tez wolalam czwartek...nie ide na angola. a te upominki to jakies drobiazgi kartka z zyczeniami, cos malego zrobionego samemu, albo cos slodkiego, to jak chcesz.
kazdy robi, dziadkowie tez i potem wrzucimy to do jednego wora i Cichy jako Mikolaj je rozda, tak zeby kazdy dostal
Przyjezdzaj koniecznie!!!!
pzdr
no dobra, ale ile mam ich zrobic ;D ?? coś kupię bo kartka w moim wykonaniu to nikt by nie udzierżył czy coś, ale jeszcze pomyśle.
Przyjade, przyjadę, o 14 mam autobus wiec na około 16 bede w kombatancie.. będzie już ktoś ?? ??
Pomoge wsiooo przygotować, pozdrawiam
jakby coś tam jeszcze to pisz
no jakies 3, ale to sie nie wykosztowywoj za bardzo...
ja nie wiem, moze Cichy bedzie czy ktos, ja bede jechac z jarot, postaram sie byc jak najwczesniej ale jeszcze nie wiem dokladnie jak dotre...dziadki na pewno beda wczesniej
Spiewnik z Koledami!!
Czołem, no więc kto będzie najwcześniej? bo jutro prawdopodobnie (jak się uda) bede od rana w Olsztynie i mogłabym ok 15 czy 16 juz być w kombatancie, zeby przystroić wszystko jakoś coś tam pomóc wiec piszcie