oooo!!!
Łukasz,dolaczam sie ocywiscie do gratulacji;)
i zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia;)
A sprawa warsztatow sie nam troche komplikuje, poniewaz p.Jarzebowska wyjezdza na 2 tygodnie do Niemiec, wiec jesli warsztaty zrobimy z nia, to dopiero w listopadzie...
ale jest jeszcze druga mozliwosc, p.Jarzebowska polecila mi ta pania, ktora rozmawiala z nami na ognisku i pisala o nas -p. Magda Brzezinska bodajze.
Nie wiem, czy mozemy sobie pozwolic na czekanie, ale wolalabym sama nie decydowac.
A jesli zdecydujemy sie na p.Magde to ja tez trzeebaby bylo juz powiadomic.
Pewnie juz wiecie, bo Cichy mial dzwonic, ale pisze, ze warsztatow nie bedzie, bo jest weekend wyborczy. A szukac na sile jakiegos przypadkowego dziennikarza to bez sensu...zrobimy w listopadzie, ale bez tych warsztatow i tak mysle, ze damy rade napisac cos do "glosu seniora"
Warto o tym porozmawiac jak tam bedziemy u dziadkow.
Swoja droga, Cichy mogles powiedziec nam, ze juz tam byles i podzielic sie swoimi wrazeniami, ja tam bylabym bardzo ciekawa, i nie uwazam zebym olewala sprawe.
pozdrawiam serdecznie
Sorry za zamieszanie z tymi warsztatami, ale nie myslalam, ze tak wyjdzie. Mam nadzieje, ze z nastepnym terminem juz bedzie ok;)
yyy... nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy, nie byłem tam na spotkaniu indywidualnie, kontynuowaliśmy z Anetą spotkanie związane z komunikacją interpersonalną.
Chętnie z wami sie podzielę wrażeniami i chętnie z wami ustalę następne spotkania. Tylko kiedy się spotkamy na tą "godzinkę" by ustalić plan przynajmniej na najbliższe 3 tyg.
Ja proponuje spotkac sie jak najszybciej, nawet w ta sobote, jesli i tak juz bylismy nastawieni, ze mamy warsztaty, wiec powinno pasowac, nie;)??
No, to sorry Cichy widocznie zle Cie zrozumialam, ale chyba nadal do konca nie wiem o co cho...jak spotkamy sie to mysle, ze wszystko sie wyjasni.
do zo;)