1.spotkanie ewaluacyjne-w przyszlym tygodniu chyba najlepiej, zeby wszyscy byli (jesli zrobimy w dzien powszedni to Łukasz rowniez bedzie mogl uczestniczyc, wiec mysle, ze warto sie postarac znalezc jakis wspolny termin).
2.do 10.12. w Kombatancie zbieraja materialy do Glosu Seniora (teksty i zdjecia) mozemy pisac wspolnie z kombatantami, spotkac sie z ta grupa redagujaca, albo samemu cos stworzyc,no i trzeba wybrac zdjecia. MAMY TYDZIEN!!!!! TYLKO!!!
3.warsztaty z rysowania komiksow dla nas wspolnie z dziadkami tez termin musimy wybrac...
4.wyjscie z Kombatantami do Multicentrum(tej nowej biblioteki)...
5.Wigilia
6.Debata przelozona jest na styczen, ale trzeba ja dobrze przygotowac i naglosnic wiec to wcale nie jest duzo czasu.
7.no i pozniej sotatnia sprawa BAL
8.a potem juz tylko...dokumentacja i sprawozdanie;)
9.aaaaaa co do sprawozdania to do 15 grudnia musimy wyslac, a wlasciwie Cichy musisz wyslac sprawozdanie polowiczne (2 str. A 4 minimum), bo musi byc podpisane przez Ciebie;) co oczywiscie nie znaczy ze sam je masz napisac;)
Tak wiec mamy strasznie duzo rzeczy i strasznie malo czasu, a znajac siebie jeszcze szybciej nam sie skroci i ten,ktory mamy, wiec trzeba sie zmobilizowac, zeby niczego nie zawalic...
To tak zgrubsza, co nas czeka damy rade, tylko
zabierzmy sie do roboty, kochani moi
Piszcie co, kiedy i jak Wam pasuje i pamietajcie, ze mozecie tez sami cos zaproponowac...
buziaki
KONIEC!!!!
Co do podpunktu 2 to mam sporo zdjęć nie tylko z karaoke, ale też ognisko. Można coś napisać z kombatantami. ) Albo zrobić swego rodzaju foto reportaż. ;P
Jeśli chodzi o spotkania to błaaaagam was (z naciskiem na błagam) o piątki, soboty, niedziele bo przez roboty na drogach i pogodę w jedną stronę jade 2h i byłoby to dobijające w dni powszednie.
6. Jeśli hcodzi o debatę, to ostatnio kumpel organizował w szkole więc mogłabym pogadac z nim co i jak, może udzieliłby wskazówek.
ok cześć czołem kluski z rosołem;]
ooooooo Karola, to jek sie teraz zobaczymy, to przywiez zdjecia,ok??
z gory dziex na pewno bedziemy robic cos w weekend, bo inaczej po prostu nie zdazymy
Ty masz zapedy dziennikarskie to moze napiszesz cos??
cya
ja wiem Maryna, ze tego jest duzo i mnie to przeraza ogolnie rzecxz biorac, bo nie ma czasu, a nasz szanowny pan kordynator nic nie robi w tym kierunku, zeby jakos zmotywowac grupe- na razie to Ty odwalasza cala robote za Cichego..wiec Piotrze apeluje do Ciebie, zebys dal jakis znak zycia i udzielil sie w temacie naszych najblizszych 'akcji'?!
Dobra dobra, mogę coś napisać, ale chciałabym wiedzieć mniej więcej jak to ma wyglądać, czy to ma być reportaż, takie ogolne streszczenie i zachęcenie do współpracy czy coś... coś moge skroić a w razie jakby się nie podobało to zwyczajnie napisze się coś innego.
Zdjecia spoko w razie czego jutro bede miała, ale nie obiecuje, ze będe na 100 % bo jak sie z matura nie wyrobie to przeciez nie wyjdę.
Skoro robimy coś w weekend to się piszę, bo będe mogła trochę odsapnąć, ale dajcie znać wcześniej co, jak kiedy ok ??
Pozdro ;*
no wiec ja nie wiem nic nowego, co do naszych akcji...
Karola nie moze napisac tego artykulu, nie jej wina-sila wyzsza;)
czy ktos cos napisal przypadkiem???
jeszcze jest taka sprawa, ze zostalo ok.20 prezentow mikolajkowych do rozdania dla dziadkow, ktorych nie zastalismy, czy ktos ma ochote/moze je powreczac w poniedzialek najlepiej.
buuuzka
P.S.Cichy, jak tam akcja z przyszlym czwartkiem, mozemy zrobic te warsztaty i spotykanie??
cyaaa