hej
nie wiem,co sie stalo, moze troche sie jeszcze w tym wszystkim nie lapie, ale napisalam posta i zniknal,troche techniki i czlowiek sie gubi, no nie wazne, mam nadzieje, ze teraz sie uda...
Jesli chodzi o szkolenie, to ustalilam z Sylwia, ze bedzie za tydzien w srode (26.09) o 16, tak 4 godz. mam nadzieje, ze wszystkim pasuje, bo z tego,co pamietam wiekszosci odpowiadalo. jesli sie cos zmienilo to piszcie jak najszybciej, ale postarajcie sie byc, bo nie chcialabym tego odkrecac i troche nie ma na kiedy... Jest jeszcze ostatnia sprawa do zalatwienia w zwiazku z tym szkoleniem, gdzie ono sie odbedzie, w Planecie? czy moze w CEiIKu, albo jeszcze jakims innym miejscu...to juz musimy sie zastanowic jak nam bedzie naj wygodniej. Potrzebujemy sali bez stolikow i krzeset, taka, zebysmy mogli potanczyc swobodnie, oczywiscie bez przesady;)
A co do ogniska, to moze spotkamy sie jakos w najblizszym czasie, zeby ustalic cos konkretnego,hmm? bo jak znam zycie, to z indywidualnego myslenia nic nie bedzie...;P
ja na razie jestem chora, ale zamirzam wyzdrowiec niebawem;)...
A i nie pamietam, czy wszystkim pisalam/mowilam o warsztatach dziennikarskich. Rozmawialysmy z pania Ewa Jarzebowska i jeszcze sie tak konkretnie nie umowilysmy na termin, ale prawdopodobnie bedzie to weekend (w pazdzierniku, po ognisku). Do ustalenia.
No to do zobaczenia;)pa!
Mi pasuje:)
Marysia napisz o ognisku jeszcze raz w temacie "ognisko" temat przenioslem i stwozylem nowy watek bo nie pasowal tam:PP piszcie prosze rzeczy w odpowiedzich tematach bo jak sie zrobi balagan to niczego sie nie znajdzie:) forum jest do waszej dyspozycji wiec sie nie krepujcie;) Jesli uwazacie ze potrzeba dodac jakies forum to jest rowniez do tego odpowiedni temat, piszcie ja naperwno je stwoze szybko;) pozdrawiam:*
Marysia,
potrzebne nam są dane Sylwi, aby napisać umowę:
- Imię, nazwisko
- Adres
- Urząd Skarbowy
- Data i miejsce urodzenia
- Imiona rodziców
- Nr dowodu osobistego
- NIP
- PESEL
Aby zawrzeć umowę o dzieło potrzebny będzie konspekt.
Potrzebujemy tego na jutro (wtorek). W środę ktoś z Was mógłby tą umowę odebrać i dać Sylwii do podpisania.
POzdrawiamy!
Kasia i Łukasz
A gdzie w końcu robicie to szkolenie?
Planeta, czy Ceik?
Ostatnio edytowany przez Łukta (2007-09-24 11:01:57)
ok, juz napisalam do Sylwi, mysle,ze dzisiaj bede to miala..., ale jeszcze zadzwonie do Niej wieczorem. No to warsztaty w Planecie na 16-gitenio?
A i niech kazdy pomysli sobie intensywnie o tym ognisku, to od razu jek sie spotkamy w srode to ustalimy,ok?
Pozdro i do zo;P
Tyle sie naorganizowalam i naustalalam terminow, a teraz mi samej nie pasuje...bardzo zaluje, ale nie moge byc jutro na calym szkoleniu, bede musiala sie urwac przed 18, ale mam nadzieje, ze Wy bedziecie w komplecie;P
no , chyba, ze jakims cudem zostane, bardzo bym chciala...
ok, no to do jutra, pa!